Kaş Deprem / Sivil Savunma Personeline eÄŸitim Haberleri : Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .

Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad, saat 08.32 de akdeniz de antalya nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Ä°zmir'de Mustafa Işık'ın damadı Ufuk Ekerol, kızı
İzmir'de Mustafa Işık'ın damadı Ufuk Ekerol, kızı from i.tv100.com
Afad, saat 08.32 de akdeniz de antalya nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 .

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad, saat 08.32 de akdeniz de antalya nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .

Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, Japonya'nın FukuÅŸima
Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu, Japonya'nın Fukuşima from muhalifyazar.com
Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32 de akdeniz de antalya nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı .

Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Afad, saat 08.32 de akdeniz de antalya nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak.

Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . 'Yunus parkları kapatılmalı' | NTV
'Yunus parkları kapatılmalı' | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Afad, saat 08.32 de akdeniz de antalya nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 . Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .

Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın geçtiği son dakika verisine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08:32'de 6 . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya açıklarındaki 6'lık deprem sonrası . Afad, saat 08.32 de akdeniz de antalya nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı .

Kaş Deprem / Sivil Savunma Personeline eÄŸitim Haberleri : Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 .. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Antalya kaş açıklarında akdeniz'de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

0 Response to "Kaş Deprem / Sivil Savunma Personeline eÄŸitim Haberleri : Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 ."

Post a Comment